WattCycling Clinic

Voor Vrienden, Clubgenoten en/of Collega's

Afhankelijk van het doel en de wensen van de clinic bieden we verschillende mogelijkheden bij WattCycling Mijdrecht:

1. Bepaal je zones
Na uitleg over de Wattbike is het tijd voor een aantal leuke Power Checks. Wie trapt het hoogste vermogen in de Peak Power Test over 6 seconden? Om vervolgens samen te bikkelen om je individuele vermogen- en hartslagzones te bepalen met een MaxRamp test of een 20-minuten FTP test.

2. Klimclinic
Ben je als groep in voorbereiding voor een uitdagende klim of vinden jullie het leuk om klimmen te simuleren dan is de d’Huez clinic geschikt. Een combinatie van langere intervallen en lage trapfrequentie met veel weerstand.

3. HIT-clinic
Demarrages, bordjessprints, kortom op zoek naar snelheid? Dan is de HIT-clinic geschikt. De High Intensity Trainingen bestaan uit stevige intervallen op hoge intensiteit.

4. Peak Power Test op locatie
Wie trapt het hoogste vermogen in de Peak Power Test over 6 seconden? Het is mogelijk om een klassement bij te houden en aan het einde verschillende winnaars te kiezen. Ideaal voor evenementen of beurzen. Dit kan gewoon in werkkleding, je gaat niet zweten.

5. Bepaal jouw WattCycling-clinic
Ben je bekend met fietsen en weet jij wat jouw groep nodig heeft? In overleg met WattCycling kan een clinic op maat gemaakt worden.

6. Ontvangst en napraten kan in ons supergezellige Wielercafe. Wil je een presentatie geven of vergaderen? Ook dat kan in ons cafe waarbij je gebruik kunt maken van ons super grote 8K TVscherm. 

Prijzen vanaf 25,00 euro pp. 

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Vul dan het contact formulier in en wij komen bij je terug mnet een voorstel.