MB2 SPORT / Wattcycling

Wattbike of WattCycling training in kleine groepen. Een geweldige ondersteuning voor toerfietsers en wielrenners waarbij we zeer gerichte trainingen organiseren met verbluffende resultaten. Niet voor niets de keuze van kampioenen. Thema's zijn: vermogen - duur - klimmen - sprint etc.....

Je traint  bij ons in groepsverband onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycling HIT, WattCycling d’Huez of Wattcycling Allround. 

De Wattbike is de meest geavanceerde indoor fiets die er bestaat. De Wattbike meet heel nauwkeurig je prestatie en voelt aan als een echte fiets. De continue feedback die de Wattbike je geeft zorgt voor een goede controle van de trainingsintensiteit, en met de PolarView zie je ook hoe je kracht zet en kun je werken aan je traptechniek. Je wordt dus niet alleen sterker, maar ook efficiënter op de Wattbike.

Verbeter je prestaties met preciesie
Zodra het gaat om prestatiemeting, is er geen ruimte voor fouten. Bij Wattbike begrijpen we het belang van accurate, betrouwbare data. Daarom hebben we elke Wattbike ontworpen op basis van de hoogste specificaties, zo nauwkeurig dat hij over het hele watt-bereik niet meer dan 2 procent afwijkt.
Met deze zuivere gegevens kun je heel nauwkeurig en intelligent je oefeningen en trainingsschema opbouwen. Betrouwbare gegevens maken het verschil bij het monitoren en analyseren van je prestaties. Dit is de manier om echt vooruitgang te boeken en je doelen te bereiken.