Wattbike Training.

Wattbike of Wattcycling training in kleine groepen. Een geweldige ondersteuning voor toerfietsers en wielrenners waarbij we zeer gerichte trainingen organiseren met verbluffende resultaten. Niet voor niets de keuze van team SKY. Thema's zijn: vermogen - duur - klimmen - sprint etc.....

Je traint  bij ons in groepsverband onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Kies de training die bij jou past: WattCycling HIT, WattCycling d’Huez of Wattcycling Allround. 

Wattbike; de ultieme indoor fiets
Met de Wattbike hebben we geprobeerd te bereiken wat we eerst voor onmogelijk hielden: een indoor fiets voor fietsers. Een indoor fiets die het natuurlijke gevoel van fietsen op de weg geeft maar ook specifieke prestatie feedback geeft. Een indoor fiets die gestructureerd trainen makkelijk maakt en iedere fietser helpt doelen te bereiken.

Verbeter je prestaties met preciesie
Zodra het gaat om prestatiemeting, is er geen ruimte voor fouten. Bij Wattbike begrijpen we het belang van accurate, betrouwbare data. Daarom hebben we elke Wattbike ontworpen op basis van de hoogste specificaties, zo nauwkeurig dat hij over het hele watt-bereik niet meer dan 2 procent afwijkt.
Met deze zuivere gegevens kun je heel nauwkeurig en intelligent je oefeningen en trainingsschema opbouwen. Betrouwbare gegevens maken het verschil bij het monitoren en analyseren van je prestaties. Dit is de manier om echt vooruitgang te boeken en je doelen te bereiken.