Team

Miranda Braat heeft een praktijkgerichte sportopleiding (Fit Vak) gevolgd. Daarnaast heeft zij verschillende studies gevolgd op het gebied van algemene trainingsleer en inspanningsfysiologie. Met het afronden van haar studie sportmasseur is zij sinds 2000 een door het NGS erkend sportmasseur.  Sinds enkele jaren is Miranda ook werkzaam als Sportvasten coach. Deze kennis, aangevuld met haar eigen sportervaring, waarborgt een gedegen en professionele aanpak.

Monica Liesveld, per 1 september werkzaam voor MBBodyFit.  We zijn supertrots dat zij deel uit maakt van ons team.  Gedreven, ambitieus, vrolijk, gastvrij, toegankelijk en een geweldige trainer. Let op! De lessen BottomWorx en AllbodyWorx worden een HIT!

Martin Benjamin is veelvoudig Nederlands kampioen op de baan en een schat aan internationale ervaring door deelname aan veel Wereldbeker wedstrijden. Inmiddels een ervaren coach die voor de fijne tips en trucs nog regelmatig in de baan verschijnt om renners te begeleiden. Een top trainer/coach zoals er maar weinig rondlopen!

Harry Rammers, fysiotherapeut en osteopaat is al 25 jaar werkzaam in de Ronde Venen.  Harry is sporter in hart en nieren. Harry heeft vele sportgerichte opleidingen gevold zoals NPI; kracht training top sport en rehaboomsportrevalidatie. Daarnaast is hij specialist in Dry Needling. Harry richt zich vooral gericht op behandelen van sportblessures en revalidatie. Om blessure vrij te kunnen sporten kun je bij hem terecht voor een fysiocheck. Hierbij worden o.a. metingen gedaan op het gebied van spierlengte, stand gewrichten en nog veel meer.

Michael den Toom. In de zomer van 2016 heeft Michael zijn Wattbiketrainers opleiding afgerond. Michael is een ervaren (baan) wielrenner en traint al geruime tijd op de Wattbike. Een aanwinst voor de Wielerschool en trainer met ambitie. Vanaf september 2016 zal hij Wattbiketrainingen voor de Wielerschool gaan geven. 

Cees den Toom is gastdocent aan het CIOS en een gedreven en ambitieuze (wieler)trainer. Een coach die je helpt om het uiterste uit jezelf te halen. Ben jij ook ambitieus? Dan heb je een match en een trainer die voor je klaar staat om je doelstellingen te realiseren.