Team MB2 SPORT

Miranda Braat heeft een praktijkgerichte sportopleiding (Fit Vak) gevolgd. Daarnaast heeft zij verschillende studies gevolgd op het gebied van algemene trainingsleer en inspanningsfysiologie. Met het afronden van haar studie sportmasseur is zij sinds 2000 een door het NGS erkend sportmasseur.  Sinds enkele jaren is Miranda ook werkzaam als Sportvasten coach. Deze kennis, aangevuld met haar eigen sportervaring, waarborgt een gedegen en professionele aanpak.

Monica Liesveld, Gedreven, ambitieus, vrolijk, gastvrij, toegankelijk en een geweldige trainer. Let op! De lessen BottomWorx en AllbodyWorx worden een HIT!

Martin Benjamin is veelvoudig Nederlands kampioen op de baan en een schat aan internationale ervaring door deelname aan veel Wereldbeker wedstrijden. Inmiddels een ervaren coach die voor de fijne tips en trucs nog regelmatig in de baan verschijnt om renners te begeleiden. Een top trainer/coach zoals er maar weinig rondlopen! Ook is Martin inmiddels al meer dan 10 jaar actief als Personal Trainer. 

Harry Rammers, fysiotherapeut en osteopaat is al 25 jaar werkzaam in de Ronde Venen.  Harry is sporter in hart en nieren. Harry heeft vele sportgerichte opleidingen gevold zoals NPI; kracht training top sport en rehaboomsportrevalidatie. Daarnaast is hij specialist in Dry Needling. Harry richt zich vooral gericht op behandelen van sportblessures en revalidatie. Om blessure vrij te kunnen sporten kun je bij hem terecht voor een fysiocheck. Hierbij worden o.a. metingen gedaan op het gebied van spierlengte, stand gewrichten en nog veel meer.

Michael den Toom. In de zomer van 2016 heeft Michael zijn Wattbiketrainers opleiding afgerond. Michael is een ervaren (baan) wielrenner en traint al geruime tijd op de Wattbike. Een aanwinst voor de Wielerschool en trainer met ambitie. Vanaf september 2016 zal hij Wattbiketrainingen voor de Wielerschool gaan geven. 

Cees den Toom is gastdocent aan het CIOS en een gedreven en ambitieuze (wieler)trainer. Een coach die je helpt om het uiterste uit jezelf te halen. Ben jij ook ambitieus? Dan heb je een match en een trainer die voor je klaar staat om je doelstellingen te realiseren.

Miranda van Spijk haar motto is: “Ervoor zorgen dat je de training leuk en uitdagend vindt, zodat je altijd naar huis gaat met het gevoel
alles te hebben gegeven. Nooit meer lijnen, maar de rest van je leven gezond & lekker eten. Geen terugval, maar blijvend een gezond, sterk en fit lichaam, daar gaan we voor!”  Kortom Miranda is een enorme motivator en gedreven trainer. Miranda is personal trainer en groepstrainer. Opleidingen: Fysio Physics (Karl Noten),  AALO Master Aerobics en AALO Master Steps. Naast dit alles is Miranda tevens skileraar. 

Edith Blok is vanaf 2 september 2019 actief als Yoga docente bij MB2 Sport.Toen Edith een yogadocente leerde kennen die haar uitnodigde om een keer mee te gaan wist ze al snel: hier wil ik mee verder, dit voelt zo goed. Vanuit de danswereld ben je heel erg naar buiten gericht, een showgirl, bikini, veren, het mooie plaatje. Bij yoga moet je ineens naar binnen gaan kijken. Op een heel andere manier je lichaam leren kennen. Zij maakte kennis met de kracht van binnenuit. Dat was zo'n openbaring. Inmiddels is Edith verschillende yogaopleidingen verder en geeft zij volop yoga les.

Jasper Kranenburg. Onze nieuwste medewerker. Enthousiaste en geweldige trainer. In opleiding als Yoga docent en actief als begeleider in de fIttness en Small Group Trainer. Een aanwinst voor MB2 SPORT.