Small Group Training

Wij geven Small Group Trainingen voor groepen van maximaal 8 personen. 

 

BottomWorx© & AllBodyWorx© & AllBodyShape

 • Nieuwe trainingen met Monica Liesveld en Miranda van Spijk.  Opzwepende muziek, Slides, Steps, Dumbells, Dynabends, Barbells en meer! Verleg je grenzen. Soms met het accent op Buik, Benen en Billen, soms gericht op het hele lichaam en altijd uitdagend!

Power Circuit training & High Intensity Circuit

 • Een gevarieerde intensieve training die voor iedereen geschikt is. Dus ongeacht je fysieke gesteldheid, leeftijd, man of vrouw kun je altijd aan onze trainingen meedoen.  De trainingen zijn groeplessen waarbij oefeningen in circuitvorm worden uitgevoerd uitgevoerd. Er wordt gewerkt met verschillende materialen zoals bokszakken, plyo boxen, monkey bars, touwen, kettlebells, zakken en halterstangen.  De trainingen zijn gebaseerd op Intensiteit, Balans, Kracht, Snelheid, Coördinatie en Core. 

Pilates.

 • Pilates training is gebaseerd op de volgende principes: Centriciteit, Concentratie, Controle, Precisie, Ademhaling en vloeiende bewegingen. Centraal staat het Powerhouse:  Het zijn een aantal spieren die samen het powerhouse vormen: de dwarse buikspier (Transversus Abdominis), de dieper gelegen rugspieren (Multifidus), de bekkenbodemspier (Pelvic Floor) en het middenrif (Diafragma).
  Zij werken samen om het bekken en de wervelkolom te stabiliseren.

Fitness

 • Fitness, individueel of  in kleine groepen. Altijd onder begeleiding van een ervaren Fitness instructeur. Tips, Trainingschema's, Testen, Houding, Uitvoering, Belastbaarheid, Voeding. Heb je vragen? Dan worden ze direct beantwoord tijdens en na de training.                        

 Yoga

 • SILENT VINYASA YOGA! NIEUW! Exclusief bij MB2 SPORT.
  Tijdens Silent Vinyasa Yoga heb je de focus volledig op jezelf. Stilte, wanneer je stilte nodig hebt voor de uitvoering van een oefening, of de stem van je yogadocent of eventueel muziek. Je kunt zelf kiezen. Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga en is momenteel de meest voorkomende yogastijl. Vinyasa staat ook wel bekend als Flow yoga: je kunt het het beste voor je zien als coördinatie van een flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence. 
 • Stress Relief Yoga. Toegankelijke yogalessen, waarin het accent ligt op het fysiek en mentaal loslaten van spanning. Laat energie stromen en het lichaam herstellen. 
 • Beide Yoga vormen zijn zeer toegankelijk en geschikt voor zowel ervaren als beginnende Yogi's.